Kom en Geniet in Onze Pop-Up Tea Room!

Na het succes van vorig jaar op 'Vive Marie' nodigen wij jullie opnieuw uit om te komen genieten in onze gezellige pop-up Tea Room!
Dit jaar spreiden we het plezier over meerdere weekends, zodat je vaker de kans hebt om langs te komen en te genieten van onze heerlijke gebakjes.

Data, steeds vanaf 14u:

  • Zaterdag 20 juli en zondag 21 juli
  • Zaterdag 27 juli en zondag 28 juli
  • Zaterdag 10 augustus en zondag 11 augustus
  • Donderdag 15 augustus (Vive Marie) t/m zondag 18 augustus

Wat kun je verwachten?
Net als vorig jaar zullen we ieder weekend een selectie van verrukkelijke gebakjes aanbieden. Sylvia, onze enthousiaste organisator, zorgt elk weekend voor een unieke lekkernij die je wellicht nog niet kent, maar waar je zeker van zult smullen. Elke week is er dus iets nieuws te ontdekken!

Genieten in de tuin
We hopen uiteraard op goed weer, want onze Tea Room bevindt zich in de prachtige tuin. Er is geen betere manier om een zomerse dag door te brengen dan met een heerlijk gebakje in een sfeervolle omgeving.

Dus, markeer de data in je agenda, nodig je vrienden en familie uit, en kom langs om te genieten van een heerlijke tijd bij ons. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Welkom bij Sweethearts!

Maak kennis met Sylvia Konior, de gepassioneerde bakker die de harten van menig Bake Off Vlaanderen-fans heeft veroverd. Hoewel de jury haar niet bekroonde tot winnaar in seizoen 6 (2022), heeft Sylvia haar liefde voor bakken onverminderd voortgezet.

We naderen het einde van seizoen 2 en kijken terug op wederom succesvolle bakworkshops. Vanwege de grote interesse in het volgende seizoen zijn er al vele nieuwe workshops ingepland waarvoor je je nu kunt inschrijven.

Hoewel het aanbod grotendeels hetzelfde is gebleven, kun je ook dit seizoen weer genieten van terugkerende favorieten zoals de betoverende macarons en de verrukkelijke citroen meringue taart. Daarnaast hebben we een uitgebreidere selectie verjaardagstaarten, waarbij de focus ligt op het versieren van de taart. Ook de populaire thematische workshops rond Sinterklaas, Halloween en de kerstperiode zijn weer terug op het programma.

Vanaf volgend seizoen vinden alle workshops plaats in Sylvia's Bakery. Sylvia's Kitchen heeft zijn beste tijd gehad door de vele bedrijvigheid van onze cursisten, en het is tijd voor een upgrade. Sylvia's Bakery is een volledig gerenoveerde studio waar Sylvia voorheen werkte, met nu een permanente installatie van twee professionele ovens, diverse mixers en koelkasten. Afwassen wordt een stuk eenvoudiger met een professionele vaatwasmachine en snel stromend warm water.

Wij zijn er helemaal klaar voor. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de heerlijke wereld van het bakken onder de deskundige begeleiding van Sylvia.

Eerstvolgende Workshops - Bakcursussen

Bokkenpootjes en madeleintjes

  • don 05/09/2024
  • 18u30 - 22u00
  • The Sweethearts Bakery
  • Ruiselede
Bokkenpootjes en madeleintjes

Tijdens de workshop "Bokkepootjes en Madeleintjes" zullen we samen twee heerlijke lekkernijen bereiden: knapperige bokkepootjes, afgewerkt met amandelschijfjes, en fluweelzachte madeleintjes.

Allergenen: ei, gluten (tarwe), amandelnoten, melk.

Workshop bekijken

Macarons

  • woe 18/09/2024
  • 18u30 - 22u00
  • The Sweethearts Bakery
  • Ruiselede
  • Er is nog één plaats vrij
Macarons

Macarons zijn niet zo gemakkelijk te bereiden.
Wil je graag de techniek ontwikkelen om, dit op het eerste zicht, eenvoudig koekje te bereiden?
Na de uitleg maak je in kleine groepjes (2 personen) de verschillende basis elementen en vullingen. Sylvia begeleidt je hierbij.
De groepen worden beperkt tot 8 personen.

Allergenen: ei, melk, soja en amandelnoten

Workshop bekijken

Er zijn in het totaal (voorlopig) nog 14 workshops gepland, de laatste is de workshop 'Kerstkrans van soezen' op don 19/12/2024

Bekijk alle workshops

Nieuwe Recepten

Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

De broodjes zijn heerlijk en niet moeilijk te bereiden.

Ananascake met chocolade ganache en kokos

Ananascake met chocolade ganache en kokos

Spinazietaart

Spinazietaart

Spinazietaart met vers fruit en een roomkaasvulling