Welkom bij Sweethearts!
Maak kennis met Sylvia Konior, de gepassioneerde bakker die de harten van menig Bake Off Vlaanderen-fans heeft veroverd. Hoewel de jury haar niet bekroonde tot winnaar in seizoen 6 (2022), heeft Sylvia haar liefde voor bakken onverminderd voortgezet.
Seizoen 3: Nieuwe locatie, dezelfde heerlijke workshops!
We zijn enthousiast om het derde seizoen van Sweetheart by Sylvia Konior aan te kondigen. Na het succes van de vorige seizoenen zijn er weer veel nieuwe workshops ingepland, waarvoor je je nu kunt inschrijven. Wees er snel bij, want sommige zijn al volledig volgeboekt!
Het aanbod blijft vertrouwd, met favorieten zoals de betoverende macarons en de verrukkelijke citroen meringue taart. Daarnaast hebben we dit seizoen een uitgebreidere selectie verjaardagstaarten, waarbij de nadruk ligt op creatieve decoratie. De populaire thematische workshops rond Sinterklaas, Halloween en de feestdagen zijn natuurlijk ook weer terug.
Nieuw dit seizoen: alle workshops vinden plaats in Sylvia's Bakery. Sylvia's Bakery is een volledig vernieuwde, professionele bakstudio met twee ovens, meerdere mixers en koelkasten. Zelfs het afwassen is makkelijker met een industriële vaatwasmachine!
Schrijf je vandaag nog in en ontdek de magie van bakken, begeleid door Sylvia zelf.
Eerstvolgende Workshops - Bakcursussen
Macarons
Macarons zijn niet zo gemakkelijk te bereiden.
Wil je graag de techniek ontwikkelen om, dit op het eerste zicht, eenvoudig koekje te bereiden?
Na de uitleg maak je in kleine groepjes (2 personen) de verschillende basis elementen en vullingen. Sylvia begeleidt je hierbij.
De groepen worden beperkt tot 8 personen.
Allergenen: ei, melk, soja en amandelnoten
Soezen en eclairs met 3 vullingen
Welkom bij onze workshop over soezen en eclairs! Tijdens deze sessie gaan we je leren hoe je de perfecte soezen maakt en hoe je ze kunt vullen met verschillende heerlijke vullingen. We beginnen met de basis van het soezen maken en leggen de craquelin techniek uit. Vervolgens maken we gebruik van de klassieke pasteibakkersroom en leren we hoe we deze kunnen variëren met praliné en koffie. Daarnaast leer je ook hoe je ganache kunt maken om je soezen en eclairs nog lekkerder te maken. Kortom, een workshop die je niet mag missen als je van bakken houdt!
Allergenen: ei, melk, gluten, noten
Er zijn in het totaal (voorlopig) nog 16 workshops gepland, de laatste is de workshop 'Cijfertaart' op zat 25/01/2025