Maak kennis met Sylvia Konior, de getalenteerde bakker die de harten van vele Bake Off Vlaanderen fans heeft veroverd. Hoewel de jury haar niet tot winnaar heeft uitgeroepen in seizoen 6 (2022), heeft Sylvia haar passie voor het bakken niet laten beïnvloeden. Inmiddels heeft ze haar eerste seizoen van bakworkshops afgerond en in september gaat ze terug van start met een gevarieerd aanbod. Een van de favorieten was de workshop macarons, die vaak opnieuw werd ingericht, evenals de heerlijke citroen meringue taart. Terugkerend zijn ook de workshops die aansluiten bij het thema van het seizoen, zoals Halloween, Kerstmis, Driekoningen en Valentijnsdag. Het programma wordt regelmatig aangevuld op basis van de vraag. Als een workshop vol is en je geïnteresseerd bent, schrijf je dan zeker in op de wachtlijst. Zo krijg je als eerste de kans om in te schrijven wanneer er een nieuwe workshop wordt toegevoegd.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de heerlijke wereld van het bakken onder begeleiding van Sylvia.

Eerstvolgende Workshops - Bakcursussen

Bladerdeeg, Tom poezen en roomhoorntjes

  • din 26/09/2023
  • 18u30 - 22u00
  • Sylvia's kitchen
  • Ruiselede
Bladerdeeg, Tom poezen en roomhoorntjes

Ben je een liefhebber van bladerdeeg gebak? Dan is deze workshop iets voor jou! In deze workshop leer je hoe je zelf heerlijke tom poezen en roomhoorntjes kunt maken. Bladerdeeg is een veelgebruikt ingrediƫnt in tal van zoete lekkernijen en kan soms intimiderend lijken om zelf te maken. Maar geen zorgen, Sylvia staat voor je klaar met handige tips en tricks om van jouw bladerdeeg creaties een succes te maken.

Allergenen: Melk, gluten (tarwe), soja, ei

Workshop bekijken

Macarons

  • zat 30/09/2023
  • 13u30 - 17u00
  • Sylvia's kitchen
  • Ruiselede
Macarons

Macarons zijn niet zo gemakkelijk te bereiden.
Wil je graag de techniek ontwikkelen om, dit op het eerste zicht, eenvoudig koekje te bereiden?
Na de uitleg maak je in kleine groepjes (2 personen) de verschillende basis elementen en vullingen. Sylvia begeleidt je hierbij.
De groepen worden beperkt tot 8 personen.

Allergenen: ei, melk, soja en amandelnoten

Workshop bekijken

Nieuwe Recepten

Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

De broodjes zijn heerlijk en niet moeilijk te bereiden.

Ananascake met chocolade ganache en kokos

Ananascake met chocolade ganache en kokos

Spinazietaart

Spinazietaart

Spinazietaart met vers fruit en een roomkaasvulling