Bokkenpootjes en madeleintjes

De workshop

Tijdens de workshop "Bokkepootjes en Madeleintjes" zullen we samen twee heerlijke lekkernijen bereiden: knapperige bokkepootjes, afgewerkt met amandelschijfjes, en fluweelzachte madeleintjes.

Allergenen: ei, gluten (tarwe), amandelnoten, melk.

Locatie en prijs

Stap binnen in de betoverende wereld van zelfgebakken lekkernijen met onze exclusieve workshop: "Bokkepootjes en Madeleintjes." Heb je altijd al willen leren hoe je deze heerlijke traktaties zelf kunt maken? Dan is dit jouw kans! Verwen je smaakpapillen met de authentieke smaak van zelfgemaakt gebak, waar geen enkel winkelkoekje tegenop kan.

Tijdens deze workshop nemen we je mee op een culinair avontuur waarin we samen twee soorten klein gebak perfectioneren. Van het knapperige van bokkepootjes tot de fluweelzachte textuur van madeleintjes, je zult versteld staan van wat je kunt bereiken met een beetje liefde en aandacht voor detail.

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring waarin de geur van versgebakken lekkernijen de ruimte vult en waarin je onder begeleiding van ervaren bakkers de fijne kneepjes van het vak leert. Wegens overweldigende belangstelling is het weer zover, dus mis het niet!

Schrijf je snel in en laat je verrassen door de magie van zelfgebakken lekkernijen

donderdag 05/09/2024 van 18u30 tot 22u00

Locatie: The Sweethearts Bakery
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 65
Gelijkaardige of zelfde workshops:
Inschrijving:

Cursus gaat door wanneer er 8 inschrijvingen zijn.