Ben je op zoek naar een verrukkelijke en stijlvolle manier om je speciale gelegenheid te vieren? Zoek niet verder! We zijn verheugd om ons nieuwe dessertbuffet aan te kondigen, waarbij we een assortiment van heerlijke zoete lekkernijen presenteren, perfect voor jouw bijeenkomst met minstens 20 personen.

Assortiment in Kleinere Porties, Groots Genieten

Onze dessertbuffetten zijn ontworpen om te imponeren en te verleiden. Onze zoete lekkernijen zijn zorgvuldig geselecteerd en gemaakt in kleinere porties, zodat jouw gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan smaken zonder enige beperking. Voor degenen die graag grote taarten willen serveren, snijden we deze ter plekke in heerlijke stukjes. Als je jouw dessertbuffet graag prachtig gepresenteerd ziet, kunnen we zelfs elegante etagères aanbieden om de lekkernijen op uit te stallen.

Een Buffet op Jouw Maat

We begrijpen dat elke gelegenheid uniek is, daarom hebben we drie fantastische dessertbuffet-opties samengesteld:

 • Dessertbuffet S - 8€ per persoon

  Kies 3 heerlijke desserts uit de onderstaande lijst en verras je gasten met een scala aan smaken.

 • Dessertbuffet M - 10€ per persoon

  Kies 4 desserts uit ons diverse aanbod en creëer een onvergetelijk smaakpalet voor je evenement.

 • Dessertbuffet L - 13€ per persoon

  Grootse viering verdient een groots dessertbuffet. Kies maar liefst 5 desserts en maak van jouw bijeenkomst een smaakvol festijn.

  Desserts die in een glaasje geserveerd worden hebben een meerprijs van 0,45€ / stuk. Dit geldt voor chocomousse, aardbeienmousse en fruitsalade!

Verleidelijke Keuzes

Onze lijst van lekkernijen omvat een breed scala aan smaken om aan ieders wensen te voldoen:

Chocomousse
Frambozenmousse
Madeleintje
Kaastaart
Macaron citroen
Macaron framboos
Macaron zoute karamel
Javanais
Citroen meringue taartje
Donut
Soes met slagroom
Soes met praline vulling
Soes met pasteibakkersroom
Brownie
Bokkenpootje
Cupcake vanille
Cupcake red velvet
Fruitsalade

Gemakkelijke Levering

We bieden de mogelijkheid van levering aan huis, zodat je je kunt concentreren op het genieten van je evenement. Voor een kleine kilometervergoeding van 0.45 EUR per kilometer zorgen wij ervoor dat de heerlijke lekkernijen veilig bij jou aankomen.

Etagères voor een Prachtige Presentatie

Om je dessertbuffet nog verbluffender te maken, kun je bij ons elegante etagères lenen voor slechts 1 EUR per stuk. Deze verhoogde plateaus voegen een vleugje elegantie toe aan je presentatie, waardoor jouw zoete lekkernijen nog verleidelijker worden.

Bij Sweethearts by Sylvia Konior geloven we dat elk moment gevierd moet worden met een vleugje zoetigheid. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw unieke dessertbuffet samen te stellen en je gasten te trakteren op een onvergetelijke smaakervaring!