Truffels - 3 soorten

De workshop

Stap binnen in de wereld van chocolade en leer van onze eigen 'chocoladespecialiste' Sylvia Konior! Tijdens deze workshop ontdek je de geheimen achter perfect gemaakte truffels. Je leert de basis technieken zoals tempereren van chocolade en creëert drie verschillende soorten truffels. Na afloop heb je niet alleen nieuwe skills, maar ook heerlijke truffels om mee naar huis te nemen!

Locatie en prijs

Ontdek de Kunst van Truffelsmaken!

Ben jij klaar om de heerlijke wereld van truffels te betreden? Meld je aan voor onze nieuwe workshop "Truffels - 3 Soorten" en leer de fijne kneepjes van het truffelmaken. Onder begeleiding van Sylvia, onze ervaren chocoladespecialiste, ontdek je de basis van het creëren van verrukkelijke truffels. We garanderen dat je na deze workshop de essentiële technieken beheerst en zelf prachtige truffels kunt maken. Laat je inspireren en word een echte truffelmeester!

We maken zeker al zijdezachte chocoladetruffels, omhuld in cacao en chocoladebonbons met mascarpone die ondergedompeld worden in witte choclade en afgewerkt met gehakte nootjes. Als derde soort maken we praliné truffels met hazelnoot.

donderdag 17/04/2025 van 18u30 tot 22u00

Locatie: The Sweethearts Bakery
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselsede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 80

Schrijf je vandaag nog in en geniet van een smakelijke ervaring!

Info:
De prijs voor deze workshop bedraagt 80 €. Dit is iets hoger dan onze andere workshops, omdat de prijs van chocolade het afgelopen jaar sterk is gestegen. We verzekeren je echter een kwaliteitsvolle ervaring met de beste ingrediënten!
Inschrijving:

Cursus gaat door wanneer er 8 inschrijvingen zijn.