Tijdens deze workshop maken we 3 vullingen: Banaan, chocoladeganache met sinaasappel en zoute Karamel.
Praktisch:
Wij voorzien alle ingredienten en apparatuur.
We maken samen 3 vullingen en leren macaroneren. We bakken allemaal macarons en leren de kneepjes van het vak. We beeindigen de avond met een proeverij en een theekransje. Iedereen neemt een portie macarons mee naar huis. Breng een short mee indien je dat wenst.
Allergenen:
zaterdag 22/03/2025 van 13u30 tot 17u00
Locatie: The Sweethearts Bakery
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
- Volwassenen € 65
Deze bakcursus wordt regelmatig georganiseerd
Info:
Telefonisch, via email of liefst via het formulier
Gelijkaardige of zelfde workshops:
- woe 29/01/2025 - Macarons Er is nog één plaats vrij.
- zat 22/02/2025 - Macarons
- zat 22/03/2025 - Macarons
Inschrijving:
Cursus gaat door wanneer er 8 inschrijvingen zijn.