Macarons

De workshop

Macarons zijn niet zo gemakkelijk te bereiden.
Wil je graag de techniek ontwikkelen om, dit op het eerste zicht, eenvoudig koekje te bereiden?
Na de uitleg maak je in kleine groepjes (2 personen) de verschillende basis elementen en vullingen. Sylvia begeleidt je hierbij.
De vullingen die we gaan maken framboos, citroen en zoute karamel.
De groepen worden beperkt tot 8 personen.

Allergenen: ei, melk, soja en amandelnoten

Locatie en prijs

Tijdens deze workshop maken we 3 vullingen: framboos, zoute Karamel en citroen.

Wij voorzien alle ingredienten en apparatuur.

We maken samen 3 vullingen en leren macaroneren. We bakken allemaal macarons en leren de kneepjes van het vak. We beeindigen de avond met een proeverij en een theekransje. Iedereen neemt een portie macarons mee naar huis. Breng een short mee indien je dat wenst.

Allergenen:

woensdag 29/01/2025 van 18u30 tot 22u00

Locatie: The Sweethearts Bakery
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 65

Deze bakcursus wordt regelmatig georganiseerd

Info:
Telefonisch, via email of liefst via het formulier
Gelijkaardige of zelfde workshops:
Inschrijving:

Er is nog één plaats vrij.