Macarons

De workshop

Macarons zijn niet zo gemakkelijk te bereiden.
Wil je graag de techniek ontwikkelen om, dit op het eerste zicht, eenvoudig koekje te bereiden?
Na de uitleg maak je in kleine groepjes (2 personen) de verschillende basis elementen en vullingen. Sylvia begeleidt je hierbij.
De groepen worden beperkt tot 8 personen.

Allergenen: ei, melk, soja en amandelnoten

Locatie en prijs

Tijdens deze workshop maken we 2 vullingen: framboos en zoute Karamel (en eventueel ook citroen).

Deze recepten krijg je mee naar huis na de workshop.

macarons

Praktisch:

Wij voorzien alle ingredienten en apparatuur.

We maken samen 2 vullingen en leren macaroneren. We bakken allemaal macarons en leren de kneepjes van het vak. We beeindigen de avond met een proeverij en een theekransje. Iedereen neemt een portie macarons mee naar huis. Voorzie een doos om de gebakjes mee te nemen naar huis. Breng een short mee indien je dat wenst.

dinsdag 19/03/2024 van 18u30 tot 22u00

Locatie: Sylvia's kitchen
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 65

Deze bakcursus wordt regelmatig georganiseerd

Gelijkaardige of zelfde workshops:
Inschrijving:

Deze workshop is volgeboekt (8 inschrijvingen).
Heb je interesse in een 'workshop Macarons', die we eventueel op een later tijdstip zullen laten doorgaan? Laat het ons weten. Zo kunnen wij kijken of we een extra workshop kunnen organiseren.