Macarons

De workshop

Macarons zijn niet zo gemakkelijk te bereiden.
Wil je graag de techniek ontwikkelen om, dit op het eerste zicht, eenvoudig koekje te bereiden?
Na de uitleg maak je in kleine groepjes (2 personen) de verschillende basis elementen en vullingen.
We maken een vulling van frambozen, zoute karamel en passievruchten.
De groepen worden beperkt tot 8 personen.

Allergenen: ei, melk, amandelnoten

Locatie en prijs

Tijdens deze workshop maken we 3 vullingen: framboos en zoute Karamel en passievruchten.

Deze recepten krijg je mee naar huis na de workshop.

macarons

Praktisch:

Wij voorzien alle ingredienten en apparatuur.

We maken samen 3 vullingen en leren macaroneren. We bakken allemaal macarons en leren de kneepjes van het vak. We beeindigen de avond met een proeverij en een theekransje. Iedereen neemt een portie macarons mee naar huis. Voorzie een doos om de gebakjes mee te nemen naar huis. Breng een short mee indien je dat wenst.

dinsdag 28/02/2023 van 18u30 tot 22u00

Locatie: Sylvia's kitchen
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Je kan niet meer inschrijven voor deze workshop
Gelijkaardige of zelfde workshops: