Limburgse vlaaien, appel, kers en de smurfenvlaai

De workshop

Samen met Sylvia ga je aan de slag en leer je echte Limburgse vlaaien maken. We maken een vlaai met appelen en rozijnen, kersen en een smurfenvlaai. We leren de taart bedekken met een raster. Als tweede maken we een kersenvlaai met kruimels. En als laatste de echte smurfenvlaai met abrikozen.

Locatie en prijs

We maken echte Limburgse vlaaien. Altijd lekker en eenvoudig te maken. We starten met een gistdeeg. We vullen de vlaai met kersen en ook met appelen en rozijnen. Als kers op de taart maken we een smurfenvlaai. Neen deze is niet blauw. Een smurfenvlaai bestaat uit een gistdeeg en een vulling van abrokozen en wordt afgewerkt met dikke laag slagroom en witte chocoladekrullen. 

Allergenen:

woensdag 13/05/2026 van 17u30 tot 22u00

Locatie: Sweethearts Bakery
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 68
Inschrijving:

Cursus gaat door wanneer er 10 inschrijvingen zijn.