Biscuit in hartvorm met chocolade ganache Moederdag

De workshop

Leer een hartvormige biscuit maken met chocolade ganache!
Als vulling nemen we bananen, chocolade en karamel. We leren créme au beurre maken met kooksuiker en smeren de taart daar mee af. Als laatste leren we een ganache maken om over de taart te gieten en decoreren we de taart met chocolade en goudvlokken.

Locatie en prijs

Samen met Sylvia duik je de bakkerij in om een heerlijke biscuit in hartvorm te maken. We vullen de biscuit met aardbeiencompot. We sauceren onze biscuit met gin en smeren hem af met créme au beurre. De buitenkant overgieten we met een chocolade ganache. Onder Sylvia´s begeleiding leer je stap voor stap hoe je dit kunstwerkje maakt. Perfect om te delen met een geliefde of om jezelf mee te verwennen.

zaterdag 09/05/2026 van 13u30 tot 17u00

Locatie: The Sweethearts Bakery
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselsede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 72
Inschrijving:

Cursus gaat door wanneer er 8 inschrijvingen zijn.