Biscuit in hartvorm met chocolade ganache

De workshop

Een smakelijke start van februari: leer een hartvormige biscuit maken met chocolade ganache!

Locatie en prijs

Het nieuwe jaar is volop van start gegaan en de rust keert stilaan terug. Tijd om jezelf te trakteren op een gezellige workshop!

Samen met Sylvia duik je de bakkerij in om een heerlijke biscuit in hartvorm te maken. We vullen de biscuit met aardbeiencompot. We sauceren onze biscuit met gin en smeren hem af met créme au beurre. De buitenkant overgieten we met een roomige chocolade ganache. Onder Sylvia´s begeleiding leer je stap voor stap hoe je dit kunstwerkje maakt. Perfect om te delen met een geliefde of om jezelf mee te verwennen.

donderdag 13/02/2025 van 18u30 tot 22u00

Locatie: The Sweethearts Bakery
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselsede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 75
Inschrijving:

Cursus gaat door wanneer er 8 inschrijvingen zijn.