Soezen en eclairs met 3 vullingen

De workshop

Welkom bij onze workshop over soezen en eclairs! Tijdens deze sessie gaan we je leren hoe je de perfecte soezen maakt en hoe je ze kunt vullen met verschillende heerlijke vullingen. We beginnen met de basis van het soezen maken en leggen de craquelin techniek uit. Vervolgens maken we gebruik van de klassieke pasteibakkersroom en leren we hoe we deze kunnen variëren met praliné en koffie. Daarnaast leer je ook hoe je ganache kunt maken om je soezen en eclairs nog lekkerder te maken. Kortom, een workshop die je niet mag missen als je van bakken houdt!

Allergenen: ei, melk, gluten, noten

Locatie en prijs

zaterdag 16/11/2024 van 13u30 tot 17u00

Locatie: Sylvia's kitchen
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 65
Info:
Telefonisch, via email of formulier
Gelijkaardige of zelfde workshops:
Inschrijving:

Cursus gaat door wanneer er 8 inschrijvingen zijn.