Chocloade

De workshop

Geweldig nieuws! Vanwege de overweldigende belangstelling voor onze chocoladeworkshop is de oorspronkelijke workshop volzet. We willen echter iedereen de kans geven om deel te nemen aan dit smakelijke avontuur. Daarom hebben we besloten om een nieuwe workshop te organiseren, en wel op de dag erop!
Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt en we verwachten dat ze snel volgeboekt zullen zijn. Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een plekje in deze zoete ervaring.

Allergenen; melk, soja, hazelnoten

Locatie en prijs

In deze workshop leer je hoe je chocolade moet tempereren en maak je gemouleerde chocolade met twee verschillende vullingen. De chocolade die we gebruiken is van de hand van Chocolatier Herman Van Dender. Om ervoor te zorgen dat Sylvia iedereen nauwlettend kan opvolgen, beperken we het aantal inschrijvingen uitzonderlijk tot 6 personen.

woensdag 22/11/2023 van 18u30 tot 22u00

Locatie: Sylvia's kitchen
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Je kan niet meer inschrijven voor deze workshop