Biscuit met créme au beurre, crunchy bodem

De workshop

De taart zal je zelf maken en je krijgt ondertussen tips en tricks over:
- de crunchy bodem
- roosteren van amandelschilfers
- sauseren met een suikerstroop van kirch
- gekarameliseerde nootjes
- eenvoudige spuittechnieken
- chocolade decoratie

Locatie en prijs

In deze bakcursus leer je een biscuit bakken. Je maakt heerlijke créme au beurre met kofiesmaak.

Als decoratie voor de zijkanten rooster je amandelschilfers. Je sauseert met een suikerstroop van kirch.

Je leert wat dulche de leche is en hoe je dat zelf kan maken en hoe je gekarameliseerde nootjes maakt. Je werkt de taart verder af met créme au beurre en Sylvia leert je eenvoudige spuittechnieken aan.

Om af te ronden zal Sylvia je een basis uitleg geven over chocolade decoratie en tips voor andere afwerkingen.

donderdag 28/11/2024 van 18u30 tot 22u00

Locatie: Sylvia's kitchen
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Prijs:
  • Volwassenen € 65
Inschrijving:

Cursus gaat door wanneer er 8 inschrijvingen zijn.