Biscuit met créme au beurre, crunchy bodem.

De workshop

Deze workshop wordt twee keer georganiseerd.
Je zal alles zelf maken en je krijgt ondertussen tips en tricks over:
- de crunchy bodem
- roosteren van amandelschilfers
- sauseren met een suikerstroop van kirch
- gekarameliseerde nootjes
- eenvoudige spuittechnieken
- chocolade decoratie

Locatie en prijs

In deze workshop leren we een biscuit bakken. We maken heerlijke créme au beurre met kofiesmaak.

Als decoratie voor de zijkanten roosteren we amandelschilfers. We sauseren met een suikerstroop van kirch.

We leren wat dulche de leche is en hoe je dat zelf kan maken en hoe je gekarameliseerde nootjes maakt. We werken de taart verder af met créme au beurre en leren eenvoudige spuittechnieken.

Je krijgt een basis uitleg over chocoladedecoratie en tips voor andere afwerkingen.

donderdag 17/11/2022 van 18u30 tot 22u00

Locatie: Sylvia's kitchen
Adres: Brandstraat 60, 8755 Ruiselede
Contact: Sylvia Konior +32474228310
Je kan niet meer inschrijven voor deze workshop